zondag 2 november 2008

eerste wedstrijd 10km in Gierle


Dus de eerste natuurloop is een feit!!!! De 10 km van Gierle een prachtig mooie loop in het Gierlse bos,het weder erg mooi en mijn man op de 15 km,wat wil een mens nog meer,genieten een erg mooie dag,die naar meer vraagt,zoiets zie ik wel zitten,mijn tijd was iets minder maar dat is normaal zegt mijn ventje bij dergelijke ondergrond! 1:10:16

De 16 de doen we er nog een in Geel-Bel,dan ga ik voor een iets kortere afstand en trachten mijn snelheid te verbeteren!?

3 opmerkingen:

Wendy zei

Leuk hé, zo'n eerste wedstrijd. Ik heb die in Juni gelopen, en ik weet nog dat ik hypernerveus was, maar o zo blij dat ik het toch gedaan had. En nu kijk ik er echt naar uit, de sfeer enzo vind ik echt fantastisch. Je hebt een heel goed tijd gelopen, maar het belangrijkste is dat je er van genoten hebt. Veel succes de 16de!!

Dirk zei

Proficiat, je eerste wedstrijd en meteen 10 km, chapeau!!

Monique zei

Via de blog van je manneke hier terecht gekomen. Ik ben zelf ook begonnen met starttorun in september 2008. Doe het allemaal nog een beetje rustiger aan hoor, ik kan het lange lopen nog niet volhouden maar misschien komt dat nog. Ik heb nog geen wedstrijdjes gelopen dus ik kan nog niet meegenieten. Proficiat met deze prestatie! Geniet ze!